Osallistujilta kuultua

”Olen oppinut pysähtymään itseni kanssa ja oppinut keinoja rauhoittumiseen”.

"Olen avannut silmäni näkemään, korvani kuulemaan ja kehoni aistimaan”.

”Olen löytänyt mindfulnessista työkaluja jokapäiväiseen elämään, olipa kyseessä sitten haastava elämäntilanne, ihmissuhteet, vaikeat tunteet tai ihan tavallinen arki”.

"Mindfulnessin avulla olen oppinut rentoutumaan, elämään tässä hetkessä, päästämään irti ajatusjumeista, ottamaan vastuuta omasta itsestä. Mindfulness auttaa myös maadoittumisessa eli en ole kaikkien tuulien vietävissä. Olen oppinut huomaamaan tunteen ja ajatuksen eron ja sen kuinka usein ajatukset saavatkaan vallan ja kehotuntemus unohtuu, ja se on kuitenkin se levon ja rauhan lähde. Ryhmän tuki on ollut erityisen merkityksellistä, ollaan saman asian äärellä.”

"Tutustuin mindfulnessiin erityisen haastavan elämäntilanteen yhteydessä. Mindfulness antoi minulle mahdollisuuden pysähtyä ja katsoa elämääni ja itseäni ikään kuin hieman ulkopuolelta, askeleen kauempana myrskystä. Se on antanut uskoa selviämisestä sekä vahvistanut itsemyötätunnon taitoa. Maria on ollut juuri oikea ihminen tutustuttamaan minut mindfulnessin maailmaan. Hän on osaava, luotettava ja myötätuntoinen kanssakulkija. Hän arvostaa ja kannustaa jokaista osallistujaa lempeän päättäväisesti. Maria on helposti lähestyttävä ja sydämeltään viisas ihminen. Psykologin koulutus syventää ja vahvistaa edelleen hänen osaamistaan ihmismielen ymmärtäjänä."

”Mahtava tuki porukasta. En ikipäivänä olisi ajatellut, että ryhmästä tulisi näin mahtava tuki”.

”Ohjaajan rauhallisuus ja levollisuus luo sallivan ilmapiirin, mihinkään ei ole pakkoa, vaan jokaisen on lupa olla juuri sellainen kuin hän on”.

”Olen löytänyt sisäistä rauhaa ja itsehillintää”.

"Hengityksen löytäminen ja merkitys on helpottanut elämää eri tilanteissa”.