Minusta

Olen laillistettu psykologi, työterveyspsykologi, EMDR-terapeutti, mindfulness MBSR ® -ohjaaja, psykologian opettaja. Valmistun psykoterapeutiksi keväällä -24 (ryhmäanalyyttinen viitekehys).

Työssäni minua sykähdyttää ihmisten kohtaaminen ja elämän ilojen ja surujen äärelle asettuminen yhdessä ihmettelemään, tutkimaan ja jäsentämään kokemuksia rinnalla kulkien. 

 Minulla on monipuolinen kokemus erilaisten ihmisten, ryhmien ja organisaatioiden kanssa toimimisesta. Kouluttautuminen, aiemmin opitun syventäminen ja uuden oppiminen on minulle erittäin tärkeää. Työskentelyni pohjana on teoreettinen ja tieteellinen ymmärrys yhdistettynä vahvaan intuitiooni. 

Olen työskennellyt 6 vuotta työterveyshuollossa yksilöiden ja yritysten parissa. Tätä ennen työskentelin kansanopistossa psykologian opettajana ja opintopsykologina. Työurani aloitin perheneuvolassa.

Vahvuuksiani ovat monipuolinen ammatillinen osaaminen, läsnä oleva kohtaaminen, kuuntelu-, jäsennys- sekä eläytymiskykyni. Minulla on taito nähdä jokaisessa ihmisessä ja hankalassakin tilanteessa voimavaroja ja vahvuuksia, ja kyky auttaa hyödyntämään niitä selviytymisessä eteenpäin.

Pidän tärkeänä pitää huolta, en vain toisista, vaan myös itsestäni. Olen tehnyt paljon itsetuntemustyötä, ja matka jatkuu edelleen. Yrittäjänä pyrin säätelemään työntekemisen määrää niin, että jaksan olla työn ulkopuolella ihmisiksi myös läheisilleni. Perheeseeni kuuluvat puoliso ja 2 lasta. Palaudun aikatauluttomuudessa ja olemisen tilassa, oman elämän tärkeiden ihmisten äärellä, kirjojen, käsitöiden ja liikkumisen parissa.