Workshopit

Valjastetaan tunteet voimavaraksi -workshopit

Tunteet kuuluvat elämään. Ne rikastuttavat arkeamme, ja ajoittain myös kuormittavat mieltämme ja kehoamme. Tunteet voivat sekä auttaa että hankaloittaa vuorovaikutusta toisten kanssa.

Workshopeissa tarjolla helposti omaksuttavaa ymmärrystä ja välineitä tunteiden kanssa navigointiin ja tasapainotteluun arjessa ja työssä : Hankalien tunteiden viisas säätely, tunnepitoiset vuorovaikutustilanteet, sekä myönteisten tunnekokemusten vaaliminen.

Esimerkkejä Valjastetaan tunteet voimavaraksi -workshopien aiheista:

  • Tunteet kehossa
  • Vireystilat tunnesäätelyssä
  • Tunteiden tunnistaminen ja nimeäminen
  • Itsemyötätunto
  • Läsnä oleva kohtaaminen ja rakentava vuorovaikutus
  • Rajojen asettaminen tunneviestejä hyödyntäen

Menetelminä työpajoissa käytämme miniluentoja, kokemuksellisia, mindfulness-pohjaisia, eli hyväksyvän tietoisen läsnäolon harjoitteita ja muita kokemuksellisia ja vakauttavia työmenetelmiä. Jokaisesta workshopista osallistujat saavat mukaansa materiaalit ja vinkit työ- ja muuhun arkeen.

Näistä workshopeista yksittäin toteutettuna tai useamman workshopin valmennuksellisena sarjana voi hyötyä niin ryhmänä/ tiiminä kuin myös henkilökohtaisesti! Sopii myös tyhypäiviin! 

Minulta voi tiedustella myös muita toiveidenne ja tarpeidenne mukaisia workshopeja eri aihepiireistä kuten stressinsäätelystä, palautumisesta, keskittymiskyvyn vaalimisesta työssä, mindfulnessista sekä itsensä johtamisesta. 

Keskustellaan, kartoitetaan työyhteisönne tarpeet ja räätälöidään juuri teille sopiva palvelukokonaisuus!